Carxofes en salsa verda, amb mongetes de Santa Pau i pedrers d'ànec confitats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola plana de terrissa ( tipus marinera )
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, coem les carxofes, i un cop cuites, les reservem juntament amb el seu brou.
Seguidament, agafem els pedrers d'ànec, i els tallem a trossos regulars, i els reservem.
Tot seguit, en una cassola amb un raig d'oli, fregim els alls laminats. Quan són mig rossos, afegim un polsim de farina, un raig de vi blanc, i un bon raig del brou de coure les carxofes,i ho remenem amb el batedor de varetes. Seguidament, incorporem: les carxofes, les mongetes, i els pedrers, ho corregim de sal, donem unes voltes a la cassola amb l'ajud de les nanses, ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho tindrem llest per servir a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se