Carxofes en salsa verda, amb mongetes de Santa Pau i pedrers d'ànec confitats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 grams de carxofes congelades
- Una llauna, de pedrers confitats en el seu greix
- 300 grams de mongetes de Santa Pau, cuites
- Oli d'oliva
- Farina
- Vi blanc
- Vuit alls pelats, laminats
- Aigua mineral
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cassola plana de terrissa ( tipus marinera )
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, coem les carxofes, i un cop cuites, les reservem juntament amb el seu brou.
Seguidament, agafem els pedrers d'ànec, i els tallem a trossos regulars, i els reservem.
Tot seguit, en una cassola amb un raig d'oli, fregim els alls laminats. Quan són mig rossos, afegim un polsim de farina, un raig de vi blanc, i un bon raig del brou de coure les carxofes,i ho remenem amb el batedor de varetes. Seguidament, incorporem: les carxofes, les mongetes, i els pedrers, ho corregim de sal, donem unes voltes a la cassola amb l'ajud de les nanses, ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho tindrem llest per servir a taula, en la mateixa cassola.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1335 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.