Cigrons estofats amb crestes de pollastre i botifarra culana, negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola plana, de terrissa ( tipus marinera )
Un bufador
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, netegem les crestes de pollastre, amb l'ajud del bufador, i les posem a coure amb : aigua, una fulla de llorer, un polsim de sal, i una branca d'àpi.
Quan són cuites, les reservem juntament amb el brou de la cocció.
Tot seguit, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim : la ceba picolada i els alls aixafats.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim quatre cullerots de tomàquet, i el vi ranci.
Seguidament, afegim una mica del brou de coure les crestes, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, baixem el foc, corregim de sal, i ja podem afegir-hi : els cigrons, les crestes i les botifarres tallades a rodelles gruixudes.
Tot seguit, deixem coure uns dotze minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se