Cigrons estofats amb crestes de pollastre i botifarra culana, negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de cigrons cuits
  • 600 grams de crestes de pollastre ( les podeu trobar a varies polleries )
  • Dues botifarres culanes negres de mida mitjana
  • Un tròs d'àpi
  • Una fulla de llorer
  • Sal
  • Aigua
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls aixafats, amb pell
  • Tomàquet fregit
  • Un got de vi ranci

4 racions

Utensilis

Una cassola plana, de terrissa ( tipus marinera )
Un bufador
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, netegem les crestes de pollastre, amb l'ajud del bufador, i les posem a coure amb : aigua, una fulla de llorer, un polsim de sal, i una branca d'àpi.
Quan són cuites, les reservem juntament amb el brou de la cocció.
Tot seguit, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim : la ceba picolada i els alls aixafats.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim quatre cullerots de tomàquet, i el vi ranci.
Seguidament, afegim una mica del brou de coure les crestes, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, baixem el foc, corregim de sal, i ja podem afegir-hi : els cigrons, les crestes i les botifarres tallades a rodelles gruixudes.
Tot seguit, deixem coure uns dotze minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: