Filet de vedella amb salsa de panses i cruixents de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Un cassó mitja
Un plat gran, de porcellana blanca
Dos escuradents

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verduretes, i el reservem.
Seguidament, fem la salsa de panses, i la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, salpebrem el filet, l'emboliquem a lo ample amb les dues tires de cansalada, les subjectem amb dos escuradents, i fregim el filet amb un rajolí d'oli, fins que el tenim cuit al nostre gust.
Seguidament, traiem els escuradents, posem el filet damunt el pa fregit, en el centre del plat, ho cobrim amb la salsa de panses, i tot seguit, fiquem a la part de baix del filet, el cruixent de verduretes, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants filets, com començals seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se