Fideuà a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel sofregit:

Per al fons de peix (fumet):

4 racions

Elaboració

Primer fem el brou de peix, en una olla posem l'aigua i tirem la morralla i el cap de rap. Deixem coure 60 minuts. El colem i el reservem.
En una paella amb un raig d'oli d'oliva, comencem a fregir els trossos de sípia i calamar. Quan estiguin a punt, els retirem i en el mateix oli, hi saltegem les gambes.
Netegem bé els musclos i els introduïm en un pot. Els fem al vapor, només amb aigua.
En una paella o en una cassola baixa posem un rajolí d'oli d'oliva i col•loquem l'all tallat, quan estigui una mica daurat, hi afegim la ceba molt picada, deixem que es faci a foc lent.
Afegim els tomàquets ratllats i esperem que es consumeixi l'aigua que desprèn el tomàquet. Li tirem el pebre vermell dolç.
Posem el sofregit, els fideus, els trossos de sípia i calamar, a la paella, i hi tirem el brou de peix. Li posem, un mica de sal.
Quan comenci a bullir, deixem coure 10 minuts, quan li quedin uns 3 minuts li tirem les gambes i els musclos.
Deixem reposar uns 5 minuts i ja es pot servir, al costat del plat, hi posem una mica d’allioli.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se