Llom de corball de roca a la planxa amb espinacs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem una planxa al foc, quan està ben calenta, la pinzellem amb una mica d’oli d’oliva. Salem una mica els lloms de corball, els posem a la planxa i els deixem coure uns 2 minuts per costat.
El temps de cocció està en funció del tamany dels lloms de corball. De totes maneres, es veu quan està cuit i al punt que ens agrada.
Mentre, escalfem els espinacs comprats cuits al microones.
En un plat posem de base els espinacs i sobre dos lloms de corball per persona. Hi tirem una mica de sal gruixuda i un raig d’oli d’oliva.
Ja es pot servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se