Llom de corball de roca a la planxa amb espinacs

Ingredients

  • 4 Lloms de corball de roca que a la peixateria ens preparan
  • 150 g d’espinacs comprats cuits.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Sal gruixuda

2 racions

Elaboració

Posem una planxa al foc, quan està ben calenta, la pinzellem amb una mica d’oli d’oliva. Salem una mica els lloms de corball, els posem a la planxa i els deixem coure uns 2 minuts per costat.
El temps de cocció està en funció del tamany dels lloms de corball. De totes maneres, es veu quan està cuit i al punt que ens agrada.
Mentre, escalfem els espinacs comprats cuits al microones.
En un plat posem de base els espinacs i sobre dos lloms de corball per persona. Hi tirem una mica de sal gruixuda i un raig d’oli d’oliva.
Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Llom de corball de roca a la planxa amb espinacs
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: