Amanida d'escarola perruqueta amb pedrers d'ànec, crestes de pollastre i vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Un bufador

Elaboració

Primerament, netegem les crestes amb l'ajud d'un bufador per tal de treure les plumes que puguin tindre, i les posem a coure amb aigua i sal en un cassó, fins que estiguin cuites.
Seguidament, les tallem en dues meitats i les reservem.
Tot seguit, agafem els pedrers, i els tallem en tres trossos, i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim les crestes de pollastre, l'escarola ben neta, i una bona quantitat de vinagreta de verdures. Ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en la safata de porcellana ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se