Amanida d'escarola perruqueta amb pedrers d'ànec, crestes de pollastre i vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un pot de pedrers d'ànec confitats
- Una escarola perruqueta
- Dotze crestes de pollastre
- Aigua
- Mitja ceba
- Sal
- Vinagreta de verduretes ( la podeu trobar a les meves receptes )
6 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Un bufador
Elaboració
Primerament, netegem les crestes amb l'ajud d'un bufador per tal de treure les plumes que puguin tindre, i les posem a coure amb aigua i sal en un cassó, fins que estiguin cuites.
Seguidament, les tallem en dues meitats i les reservem.
Tot seguit, agafem els pedrers, i els tallem en tres trossos, i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim les crestes de pollastre, l'escarola ben neta, i una bona quantitat de vinagreta de verdures. Ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en la safata de porcellana ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1290 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.