Aperitiu de moixama i ous de guatlla amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc petit

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, posem a coure els ous de guatlla uns set minuts.
Un cop cuits, els refredem a raig d'aixeta i els pelem. Tot seguit, els tallem en dues meitats amb l'ajud d'un ganivet.
Agafem els talls de moixama, i els repartim per tot el voltant de la safata de porcellana.
Seguidament, a la part central, fiquem els ous de guatlla i a la part del rovell, fem un rèdol amb la mànega pastissera, amb la salsa rosa tal com explico a la meva recepta.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula, per tal de fer un bon aperitiu.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se