Aperitiu de moixama i ous de guatlla amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 talls de moixama tallada fineta
  • 16 ous de guatlla
  • Salsa rosa [Veure recepta]
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc petit

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, posem a coure els ous de guatlla uns set minuts.
Un cop cuits, els refredem a raig d'aixeta i els pelem. Tot seguit, els tallem en dues meitats amb l'ajud d'un ganivet.
Agafem els talls de moixama, i els repartim per tot el voltant de la safata de porcellana.
Seguidament, a la part central, fiquem els ous de guatlla i a la part del rovell, fem un rèdol amb la mànega pastissera, amb la salsa rosa tal com explico a la meva recepta.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula, per tal de fer un bon aperitiu.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1173 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: