Orada fresca al forn amb base de ceba i patates a rodanxes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem , rentem i tallem les patates a rodanxes. Les tenim 15 minuts en aigua.
Tallem les cebes a rodanxes.
Passem les orades per aigua (les hem comprat netes d’escates i vísceres). Les reservem.
Agafem una safata de forn, hi posem oli d’oliva i les patates de base, també hi posem per sobre la ceba tallada a rodanxes, amb una mica de sal i pebre.
Preescalfem el forn a 180 graus. Hi posem la safata sense les orades. Deixem coure uns 30 minuts.
Passats els 30 minuts, salpebrem les orades i les posem a la safata sobre les patates i la ceba. Deixem coure uns 30 minuts.
Ja podem emplatar. Una orada per persona amb les patates i la ceba.
Ja es pot servir.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se