Orada fresca al forn amb base de ceba i patates a rodanxes
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 2 Orades fresques de piscifactoria, netes d’escates i vísceres
- 200 g de Patates
- 2 Cebes mitjanes
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
Pelem , rentem i tallem les patates a rodanxes. Les tenim 15 minuts en aigua.
Tallem les cebes a rodanxes.
Passem les orades per aigua (les hem comprat netes d’escates i vísceres). Les reservem.
Agafem una safata de forn, hi posem oli d’oliva i les patates de base, també hi posem per sobre la ceba tallada a rodanxes, amb una mica de sal i pebre.
Preescalfem el forn a 180 graus. Hi posem la safata sense les orades. Deixem coure uns 30 minuts.
Passats els 30 minuts, salpebrem les orades i les posem a la safata sobre les patates i la ceba. Deixem coure uns 30 minuts.
Ja podem emplatar. Una orada per persona amb les patates i la ceba.
Ja es pot servir.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5268 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.