Orada fresca al forn amb base de ceba i patates a rodanxes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Orades fresques de piscifactoria, netes d’escates i vísceres
  • 200 g de Patates
  • 2 Cebes mitjanes
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Pelem , rentem i tallem les patates a rodanxes. Les tenim 15 minuts en aigua.
Tallem les cebes a rodanxes.
Passem les orades per aigua (les hem comprat netes d’escates i vísceres). Les reservem.
Agafem una safata de forn, hi posem oli d’oliva i les patates de base, també hi posem per sobre la ceba tallada a rodanxes, amb una mica de sal i pebre.
Preescalfem el forn a 180 graus. Hi posem la safata sense les orades. Deixem coure uns 30 minuts.
Passats els 30 minuts, salpebrem les orades i les posem a la safata sobre les patates i la ceba. Deixem coure uns 30 minuts.
Ja podem emplatar. Una orada per persona amb les patates i la ceba.
Ja es pot servir.

1h 10min


Recepta de cuina de Orada fresca al forn amb base de ceba i patates a rodanxes

Les orades acabant de sortir del forn.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Orada fresca al forn amb base de ceba i patates a rodanxes

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!