Espagueti amb verdures

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Mantega d'avellanes i julivert:

Espaguetis:

4 racions

Elaboració

Mantega d’avellanes i julivert:

Fon la mantega, afegeix les nous i el julivert, barreja bé i reserva.

Espaguetis:

Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
En els últims 3-4 minuts agrega les verdures.
Escorre i barreja amb la meitat de la mantega i el formatge, i assaona amb pebre al teu gust.
Serveix els espaguetis amb les verdures, en plats fondos preescalfats.
Adorna pel damunt de la pasta amb la resta de la mantega i el formatge ratllat. pastanagues grogues, tallades com espaguetis amb el tallador de juliana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se