Espagueti amb verdures

Ingredients

Mantega d'avellanes i julivert:

  • Mantega 60 g
  • 4 cullerades d'avellanes, finament picades
  • 3 cullerades de julivert picat

Espaguetis:

  • 400 g d'espaguetis
  • 150 grams de pastanagues, tallades com espaguetis, amb el tallador de juliana
  • 150 grams de50 grams de xirivies, tallades com espaguetis amb el tallador de juliana.
  • 150 g de formatge dels Alps, ratllat
  • Pebre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

Mantega d’avellanes i julivert:

Fon la mantega, afegeix les nous i el julivert, barreja bé i reserva.

Espaguetis:

Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
En els últims 3-4 minuts agrega les verdures.
Escorre i barreja amb la meitat de la mantega i el formatge, i assaona amb pebre al teu gust.
Serveix els espaguetis amb les verdures, en plats fondos preescalfats.
Adorna pel damunt de la pasta amb la resta de la mantega i el formatge ratllat. pastanagues grogues, tallades com espaguetis amb el tallador de juliana.


Recepta de cuina de Espagueti amb verdures
Recepta de cuina de Espagueti amb verdures

Tallador de juliana

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1596 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: