Panna cotta amb cafè expresso

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina a foc lent durant 10 minuts, la crema de llet amb el sucre de vainilla i la pell de llimona.
Posa a remullar amb aigua freda, el granulat o les fulles de gelatina durant 10 minuts, i a continuació dissol en la crema de vainilla.
Omple la panna cotta en gots o tasses, esbandits en aigua freda, i col·loca a la nevera almenys durant 4 hores.
Bat la crema per decorar a punt de neu.
Bat l’estabilitzador durant 30 segons i afegeix, la crema batuda, mesclant bé
Decora la panna cotta amb una gran roseta de crema per sobre.
Cuina un expresso ben fort i just abans de servir la panna cotta aboca pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se