Panna cotta amb cafè expresso

Ingredients

  • 600 ml de crema de llet
  • 100 g de sucre de vainilla
  • 3 fulles de gelatina
  • Ratlladura de ½ llimona
  • 1 tassa de cafè expresso (curt)
  • 1 tetrabric de crema de llet
  • 1 sobre d'estabilitzador de nata

4 racions

Elaboració

Cuina a foc lent durant 10 minuts, la crema de llet amb el sucre de vainilla i la pell de llimona.
Posa a remullar amb aigua freda, el granulat o les fulles de gelatina durant 10 minuts, i a continuació dissol en la crema de vainilla.
Omple la panna cotta en gots o tasses, esbandits en aigua freda, i col·loca a la nevera almenys durant 4 hores.
Bat la crema per decorar a punt de neu.
Bat l’estabilitzador durant 30 segons i afegeix, la crema batuda, mesclant bé
Decora la panna cotta amb una gran roseta de crema per sobre.
Cuina un expresso ben fort i just abans de servir la panna cotta aboca pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1673 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: