"Panna cotta"

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1/2 litre de nata o crema de llet espessa, de l'especial per muntar
  • 200 ml de llet
  • 120 gr. de sucre
  • 1 pal de canyella i pela de llimona (opcional)
  • 1 sobre de gelatina neutra en pols (10 gr)

6 racions

ElaboraciĂł

Bullim la nata amb el sucre, la canyella i llimona. Ho apartem del foc quan arrenqui el bull.
Escalfem la llet al microones i dissolem la gelatina en la llet calenta. L'afegim a la nata
encara calenta i ho barregem bĂŠ.
Colem bĂŠ la barreja. Un cop colada podem fer servir la batedora per integrar-la bĂŠ.
Col¡loquem la barreja en motlles individuals i ho refredem a la nevera un mínim de 3 hores,
aproximadament, fins que estigui ben quallada.
Ho podem servir amb un coulis de fruits vermells.

25min

Notes

No incloem en el temps el necessari de tenir a la nevera.


Recepta de cuina de "Panna cotta"

"Panna cotta".
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: "Panna cotta"

Enllaça aquesta recepta:

327 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!