Cassola de pollastre amb pebrot i salsa de nata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el pollastre en trossos petits i fregeix en oli.
Talla els pebrots i les cebes en tires, afegeix en el fregit de pollastre i aboca pel damunt una mica d’aigua, afegeix els cubs de brou de verdures, i cou cobert durat uns 30 minuts
Passats els 30 minuts afegeix pel damunt, la barreja de crema agra, pebre vermell i salsa de tomàquet i cuina altres 10 minuts.
Pots servir amb arròs o tallarines.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se