Cassola de pollastre amb pebrot i salsa de nata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de filet de pit de pollastre
  • 1 cullerada d'oli
  • 500 g de pebrots
  • 2 cebes
  • 1 1/2 cubs de brou de verdures
  • 200 g de crema agra
  • 20 g de pebre vermell
  • 150 ml salsa de tomàquet

4 racions

Elaboració

Talla el pollastre en trossos petits i fregeix en oli.
Talla els pebrots i les cebes en tires, afegeix en el fregit de pollastre i aboca pel damunt una mica d’aigua, afegeix els cubs de brou de verdures, i cou cobert durat uns 30 minuts
Passats els 30 minuts afegeix pel damunt, la barreja de crema agra, pebre vermell i salsa de tomàquet i cuina altres 10 minuts.
Pots servir amb arròs o tallarines.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: