Medallons de porc arrebossats amb pasta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Carn:

Massa:

4 racions

Elaboració

Carn:

Renta la carn, talla en medallons de 2 cm d'ample, aplana amb el puny o amb un estri apropiat.
Afegeix sal, pebre, condiments, i ruixa amb oli, deixa reposar almenys 1 hora a la nevera.

Massa:

Bat les clares d'ou, barreja amb el midó de blat de moro i el vi blanc.
Submergeix els medallons en la massa i daura en l'oli de fregir calent.
Com a guarnició, pots servir patates al forn o patates fregides i hortalisses.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se