Medallons de porc arrebossats amb pasta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Carn:

  • 600 g de carn de porc
  • Espècies per carn, pebre i sal al gust
  • Oli segons sigui necessari.

Massa:

  • 2 cullerades de vi blanc sec
  • 3 cullerades de fècula de blat de moro (Maizena)
  • 3 clares d'ou

4 racions

Elaboració

Carn:

Renta la carn, talla en medallons de 2 cm d'ample, aplana amb el puny o amb un estri apropiat.
Afegeix sal, pebre, condiments, i ruixa amb oli, deixa reposar almenys 1 hora a la nevera.

Massa:

Bat les clares d'ou, barreja amb el midó de blat de moro i el vi blanc.
Submergeix els medallons en la massa i daura en l'oli de fregir calent.
Com a guarnició, pots servir patates al forn o patates fregides i hortalisses.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

803 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: