Conill estofat amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un plat de fusta
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gambes salpebrades tres minuts, les flamegem amb un raig de conyac i les reservem.
A continuació, salpebrem el conill i el sofregim a la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva.
Quan ja és una mica daurat, afegim: la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan la ceba és daurada, afegim: el sofregit de tomàquet, el vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre casolà i deixem que arrenqui el bull, fins que el conill estigui gairebé cuit.
A part, fem una picada amb: un all pelat, julivert picolat, pa fregit, ametlles torrades i una cullerada de xocolata en pols, amb un cassó de brou. Passem la batedora elèctrica i tot seguit ho afegim a la cassola juntament amb el conill.
Corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se