Conill estofat amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conil de quilo i mig tallat a trossos regulars
  • Dotze gambes de mida gran
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Tres alls aixafats
  • Un got de vi ranci
  • Conyac
  • Pa fregit
  • Ametlles torrades
  • Un all
  • Julivert picolat
  • Xocolata en pols
  • Una fulla de llorer
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un plat de fusta
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gambes salpebrades tres minuts, les flamegem amb un raig de conyac i les reservem.
A continuació, salpebrem el conill i el sofregim a la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva.
Quan ja és una mica daurat, afegim: la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan la ceba és daurada, afegim: el sofregit de tomàquet, el vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre casolà i deixem que arrenqui el bull, fins que el conill estigui gairebé cuit.
A part, fem una picada amb: un all pelat, julivert picolat, pa fregit, ametlles torrades i una cullerada de xocolata en pols, amb un cassó de brou. Passem la batedora elèctrica i tot seguit ho afegim a la cassola juntament amb el conill.
Corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!