Cor de cavall fregit amb patates duquesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Dos plats plans grans de porcellana blanca
Un paella gran
Una safata per anar al forn amb un full de paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, fem les patates duquesa com explico a la meva recepta, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de cor salpebrats fins que estan al nostre gust de cuits. Tot seguit, els fiquem de dos en dos en el plat a la part de dalt, i a la part de baix fiquem tres patates duquesa a cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants talls de cor i patates duquesa com començals seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se