Cor de cavall fregit amb patates duquesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de cor de cavall de 150 grams cadascun (aproximadament)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Patates duquesa (les trobareu a les meves receptes) tres per cada plat

2 racions

Utensilis

Dos plats plans grans de porcellana blanca
Un paella gran
Una safata per anar al forn amb un full de paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, fem les patates duquesa com explico a la meva recepta, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de cor salpebrats fins que estan al nostre gust de cuits. Tot seguit, els fiquem de dos en dos en el plat a la part de dalt, i a la part de baix fiquem tres patates duquesa a cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants talls de cor i patates duquesa com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1294 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: