Cor de cavall fregit amb patates duquesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de cor de cavall de 150 grams cadascun (aproximadament)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Patates duquesa (les trobareu a les meves receptes) tres per cada plat

2 racions

Utensilis

Dos plats plans grans de porcellana blanca
Un paella gran
Una safata per anar al forn amb un full de paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, fem les patates duquesa com explico a la meva recepta, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de cor salpebrats fins que estan al nostre gust de cuits. Tot seguit, els fiquem de dos en dos en el plat a la part de dalt, i a la part de baix fiquem tres patates duquesa a cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants talls de cor i patates duquesa com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1381 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: