Sabayó amb albercocs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Albercocs:

Sabayó:

4 racions

Elaboració

Albercocs:

Bull en una paella ample els albercocs amb el sucre, l’aigua i el vi, sense moure, redueixi el foc i cuina a foc lent movent la paella en un moviment de vaivé, fins que es formi un caramel de color marró. Treu la paella del foc, aboca la crema, i cuina fins que es redueixen a la meitat.
Talla els albercocs a la meitat, i les meitats a quarts, elimina l’os d'albercoc, agrega a la paella i cuina a foc lent durant uns 5 minuts, refreda una mica i distribueix en copes.

Sabayó:

Bat el sucre i els rovells d’ou en un bol de paret prima, fins que la barreja prengui un color blanc i brillant, agrega el vi i posa el bol en un bany maria, lleugerament en ebullició. Bat amb la batedora de mà durant uns 5 minuts o fins que la crema de sabayò és tornim escumosa.
Col·loca la crema sobre els albercocs, i escampa-hi els pistatxos pel damunt.
Serveix immediatament.
Pots substituir els albercocs per préssecs.

Notes

Crema escumosa elaborada amb rovells d'ou, sucre i vi blanc, que es cou al bany maria.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se