Schwarzwälder-Kirsch-Dessert

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Kirschen abtropfen lassen, den Saft auffangen.
Saft mit 2 El Zitronensaft und Zucker aufkochen, mit angerührter Speisestärke binden. Abkühlen lassen und Kirschwasser unterrühren.
Quark und Schmand, restlichen Zucker, Vanillezucker und 1 El Zitronensaft verrühren. Abwechselt (Kirschen, Quark, Schokoraspel) in eine Glasschale füllen und kalt stellen.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se