Schwarzwälder-Kirsch-Dessert

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Glas Sauerkirschen
  • 50 g Zucker
  • 3 EL Zitronensaft
  • 2 EL Speisestärke
  • 4 EL Kirschwasser
  • 250 g Magerquark
  • 200 g Schmand
  • 1 Päckchen Vanillezucker
  • 50 g Zucker
  • Schokoraspel

4 racions

Elaboració

Kirschen abtropfen lassen, den Saft auffangen.
Saft mit 2 El Zitronensaft und Zucker aufkochen, mit angerührter Speisestärke binden. Abkühlen lassen und Kirschwasser unterrühren.
Quark und Schmand, restlichen Zucker, Vanillezucker und 1 El Zitronensaft verrühren. Abwechselt (Kirschen, Quark, Schokoraspel) in eine Glasschale füllen und kalt stellen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

250 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: