Albercocs agredolços
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 15 albercocs de mida gran o mitjana
- Aigua
- Vinagre de poma
- Sucre
- Una copa de conyac
- Un raig de mel
Utensilis
Una cassola tipus marinera
Un bol de vidre gran amb tapa
Elaboració
Primerament netegem els albercocs, els tallem en dues meitats, els hi traiem el pinyol i els fiquem a la cassola amb foc baix amb un dit d'aigua, sucre, un bon raig de vinagre, una copa de conyac i un bon raig de mel. Deixem que vagin coent-se ben a poc a poc, fins que veiem que ja són tous.
Seguidament, els fiquem en un bol amb tapa i els guardem fins el moment que els necessitem.
Notes
Aquesta recepta és una guarnició molt adient en plats de carns ja siguin al forn com al grill.
També pot servir en plats de segons quins peixos.
Si no hi han albercocs en el mercat, també ho podem fer amb prèssecs en almivar de mida petita.
Comparteix aquesta recepta: