Gelat de iogurt a la vainilla

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al Iogurt de vainilla:

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Per al iogurt de vainilla barreja bé tots els ingredients, col·loca la mescla en un recipient poc profund i congela durant 1 hora.
Talla les maduixes a quarts, barreja amb el sucre, i deixa marinar breument.
Barreja bé el iogurt de vainilla i col·loca en bols o copes.
Agrega les maduixes pel damunt i decora amb unes fulles de bàlsam de llimona, escampa per sobre sucre en pols i serveix de seguida.

Notes

Aquests postres, son molt fàcil de fer, només la congelació necessita algun temps.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se