Gelat de iogurt a la vainilla

Ingredients

Per al Iogurt de vainilla:

  • 360 grams de iogurt natural
  • 180 grams de llet agra
  • 80 grams de sucre
  • 1 culleradeta de vainilla liquida
  • 1 beina de vainilla (les llavors rascades)
  • 150 grams de maduixes
  • 1 a 2 cullerades de sucre.

Guarnició:

  • Unes fulles de bàlsam de llimona (Melissa)
  • Sucre en pols

4 racions

Elaboració

Per al iogurt de vainilla barreja bé tots els ingredients, col·loca la mescla en un recipient poc profund i congela durant 1 hora.
Talla les maduixes a quarts, barreja amb el sucre, i deixa marinar breument.
Barreja bé el iogurt de vainilla i col·loca en bols o copes.
Agrega les maduixes pel damunt i decora amb unes fulles de bàlsam de llimona, escampa per sobre sucre en pols i serveix de seguida.

Notes

Aquests postres, son molt fàcil de fer, només la congelació necessita algun temps.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1261 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: