Pastissos de Nata (Especialitat Portuguesa)

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pels pastissos:

Descongela la pasta de full, estira la pasta de full amb un corró i amb un got talla en cercles.
Folra una safata amb paper d'enfornar i posa la pasta de full, fent com una base de cassoletes, en el motlle per magdalenes, de silicona, reserva i guarda a la nevera.

Per al farciment:

Bat els rovells.
Posa en un cassó, la crema, el sucre, la ratlladura de llimona i els rovells d'ou batuts, escalfa a foc suau la barreja i afegeix abans del punt d'ebullició, la Maizena dissolta amb una mica d'aigua, remena constantment fins que la barreja espessí.
Cuina durant 3 minuts a foc lent i després retira del foc.
Deixa refredar i després aboca sobre la pasta de full, en els motlles per magdalenes, de silicona.
Cou els pastissos de nata durant uns 8 a 10 minuts a 250 graus o fins estiguin daurats.
Abans de servir, escampa per sobre, sucre en pols i canyella en pols.
És millor si abans d'omplir la massa amb la crema, la fornegis uns dos o tres minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se