Pastissos de Nata (Especialitat Portuguesa)
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de pasta de full (pot ser congelada)
- 8 rovells d'ou
- 200 grams de sucre
- ½ litre de crema
- 1 cullerada i 1/2 de pela de llimona ratllada
- 2 culleradetes de Maizena
- 1 sobre de sucre de vainilla
- Canyella en pols al gust
4 racions
Elaboració
Pels pastissos:
Descongela la pasta de full, estira la pasta de full amb un corró i amb un got talla en cercles.
Folra una safata amb paper d'enfornar i posa la pasta de full, fent com una base de cassoletes, en el motlle per magdalenes, de silicona, reserva i guarda a la nevera.
Per al farciment:
Bat els rovells.
Posa en un cassó, la crema, el sucre, la ratlladura de llimona i els rovells d'ou batuts, escalfa a foc suau la barreja i afegeix abans del punt d'ebullició, la Maizena dissolta amb una mica d'aigua, remena constantment fins que la barreja espessí.
Cuina durant 3 minuts a foc lent i després retira del foc.
Deixa refredar i després aboca sobre la pasta de full, en els motlles per magdalenes, de silicona.
Cou els pastissos de nata durant uns 8 a 10 minuts a 250 graus o fins estiguin daurats.
Abans de servir, escampa per sobre, sucre en pols i canyella en pols.
És millor si abans d'omplir la massa amb la crema, la fornegis uns dos o tres minuts.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2016 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.