Pits de pollastre al Marsala

Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Aplana bé les escalopes de pollastre.
Assaona amb sal, pebre i passa per farina.
Escalfa la mantega i l'oli en una paella i després daura les escalopes a foc alt.
Quan les escalopes de pollastre són ben daurades agrega 1/2 got de Marsala i deixa reduir a foc alt.
Afegeix el brou, redueix la calor i cuina fins que estigui cuit.
Serveix ben calent

Notes

En compte de vi marsala pot fer servir, màlaga, moscatell, porto, etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se