Cassoleta de cloïsses i ceps amb salsa de vermut de Reus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Un colador fí
Una paella gran
Un batedor de varetes
Un bol de vidre

Elaboració

Primerament en un cassó gran amb un dit de vi blanc, obrim les cloïsses i un cop obertes les reservem amb el suc colat en un bol.
A part, netegem els ceps, els tallem a làmines gruixudes i els sofregim en una paella amb oli d'oliva, salpebrats fins que ja estiguin mig cuits, i els reservem.
Seguidament, a la cassola marinera, fiquem el suc de les cloïsses i la salsa de vermut, i anem remenant amb el batedor de varetes, fins aconsseguir una salsa fina i homogènia.
Tot seguit, afegim les cloïsses i els ceps a foc baix, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picolat i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se