Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta


Receptes amb seitó

El seitó o aladroc, també conegut com anxova o “boqueró” quan el trobem en conserva, és un dels peixos blaus que més es consumeix a tota la península Ibèrica.

Llistat de receptes amb seitó:

Seitó fregit

Seitó fregit

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 15 min.
Estació:        

Paella d'arròs marinera amb seitons

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 70 min.
Recepta per
Estació:        

Paellada de seitons

Paellada de seitons

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Rovellons farcits de seitons i formatge

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 70 min.
Recepta per
Estació:  

Seitons adobats en vinagre

Seitons adobats en vinagre

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 40 min.
Estació:        

Cassola de patates, arròs, cloïsses, gambes i seitons

Cassola de patates, arròs, cloïsses, gambes i seitons

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 35 min.
Estació:    

Seitons fregits amb samfaina

Seitons fregits  amb samfaina

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 25 min.
Estació:        

Amanida d'escarola amb seitons en vinagre, arbequines i romesco

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:      

Cogollos de tudela farcits amb seitons de l'escala i escalibada

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:  

Seitons escabetxats

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:      

1 2 3