Cassola de patates, arròs, cloïsses, gambes i seitons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Patates mitjanes
  • 400 gr d'Arròs
  • 20 Gambes mitjanes (poden ser congelades)
  • Una dotzena de cloïsses
  • Una dotzena de seitons que a la peixateria ens netegen
  • 1,5 litres de Fumet cassolà
  • 1 Ceba
  • 2 Tomàquets
  • 1 Pot de 100 g de pèsols de qualitat
  • 2 Nyores
  • Alls
  • Pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem les gambes sense deixar ni el cap ni la cua.
Si són congelades, previament, les deixem descongelar
millor un dia abans. Les reservem.
Pelem les patates, les rentem i tallem a daus. Les reservem.
En una cassola, sofregim la ceba, els alls, les nyores i es cobreix amb el fumet.
En una paella, fregim les gambes sense cap ni cua i els seitons sense el cap amb
oli d'oliva, uns 2 minuts. Ho reservem.
Ratllen els tomàquets i els sofregim amb una cullerada de pebre vermell dolç.
Afegim les patates i l'arròs a la cassola on hi ha el fumet i el sofregit.
Hi tirem un polsim de sal.
Ho remenem una mica .
Al cap d'uns 10 minuts hi posen les gambes i el seitons.
Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts.
Passat aquest temps i tirem les cloïsses i els pèsols.
ho deixem fem xup-xup fins que s'obrin.
Apaguem el foc i ho deixem reposar uns 3 minuts.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Cassola de patates, arròs, cloïsses, gambes i seitons

Cassola de patates, arròs, cloïsses, gambes i seitons.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: