Cogollos de tudela farcits amb seitons de l'escala i escalibada

Com entrant de cares a aquestes festes passa molt be i es pot fer amb la variant que cada un li agradi mes, ja que tenim moltes obcions: amb un bon formatge o pernil.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 cogollos ( També ho podem fer amb endivies)
  • 1 tarró seitons del port de la selva, en oli d'oliva
  • 2 llaunes de ventresca de tonyina en oli d'oliva
  • 2 Pebrots escalivats
  • 2 cebes de Figueres escalivades
  • 1 albergínia escalivada
  • 2 patates escalivades
  • 4 grans d’all
  • Unes branquetes de julivert
  • Sal, Pebre negre, pebre vermell
  • Oli d’oliva i Vinagre de Mòdena

4 racions

Utensilis

Si podem fer l'escalivada al foc amb llenya, millor que al forn. Si es fa al forn, pinteu les verdures amb un pincel amb oli.

Elaboració

Rentem ben nets i tallem els cogollos , que ens quedin cada fulla ben sencera i les posem als plats cara a dalt, repartides com una estrella. Tallem l’escalivada a tires, i les patates pel mig, repartim l’escalivada per a dins de cada fulla amb la mitja patata, la ventresca de tonyina i els seitons, es salpimentem, afegim l'oli que aprofitem de la tonyina i d’els seitons per sobre i una mica de vinagre de Mòdena, i ho acabem tirant per sobre l’all i julivert ben triturat.

45min

Notes

Si posem les fulles del cogollo ben repartidas a cada plat en forma d'estrella icol.loquem be el farcit, veurem que ho hem millorat.També si escalivem pebrots grocs,podem confeccionar la senyera catalana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: