3
vots
Votar

SeitĂł fregit

Categoria:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 800 g de seitons frescos
  • Farina
  • Una llimona (opcional)
  • Sal
  • Oli d’oliva suau

4 racions

ElaboraciĂł

Netegem els seitons: els hi traiem el cap i les tripes.
Els rentem, salem i enfarinem.
Posem una paella al foc amb bastant oli i quan estigui ben calent hi posem els seitons
i els fregim a foc alt fins que estiguin daurats, entre 1 i 2 minuts per costat, per
evitar fer-los massa, han de quedar cruixents.
Els traiem i els deixem escĂłrrer en paper de cuina.
Els acompanyem amb un tros de llimona (opcional).

15min


Recepta de cuina de SeitĂł fregit

SeitĂł fregit.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: SeitĂł fregit

Enllaça aquesta recepta:

208 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!