Seitó fregit
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de seitons frescos
- Farina
- Una llimona (opcional)
- Sal
- Oli d’oliva suau
4 racions
Elaboració
Netegem els seitons: els hi traiem el cap i les tripes.
Els rentem, salem i enfarinem.
Posem una paella al foc amb bastant oli i quan estigui ben calent hi posem els seitons
i els fregim a foc alt fins que estiguin daurats, entre 1 i 2 minuts per costat, per
evitar fer-los massa, han de quedar cruixents.
Els traiem i els deixem escórrer en paper de cuina.
Els acompanyem amb un tros de llimona (opcional).
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5585 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.