Seitó fregit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de seitons frescos
  • Farina
  • Una llimona (opcional)
  • Sal
  • Oli d’oliva suau

4 racions

Elaboració

Netegem els seitons: els hi traiem el cap i les tripes.
Els rentem, salem i enfarinem.
Posem una paella al foc amb bastant oli i quan estigui ben calent hi posem els seitons
i els fregim a foc alt fins que estiguin daurats, entre 1 i 2 minuts per costat, per
evitar fer-los massa, han de quedar cruixents.
Els traiem i els deixem escórrer en paper de cuina.
Els acompanyem amb un tros de llimona (opcional).

15min


Recepta de cuina de Seitó fregit

Seitó fregit.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6338 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: