Seitó fregit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de seitons frescos
  • Farina
  • Una llimona (opcional)
  • Sal
  • Oli d’oliva suau

4 racions

Elaboració

Netegem els seitons: els hi traiem el cap i les tripes.
Els rentem, salem i enfarinem.
Posem una paella al foc amb bastant oli i quan estigui ben calent hi posem els seitons
i els fregim a foc alt fins que estiguin daurats, entre 1 i 2 minuts per costat, per
evitar fer-los massa, han de quedar cruixents.
Els traiem i els deixem escórrer en paper de cuina.
Els acompanyem amb un tros de llimona (opcional).

15min


Recepta de cuina de Seitó fregit

Seitó fregit.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!