Seitó amb Vinagre
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Andalucia
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de seitó mitja.
- Una cabeça d'alls.
- Un mànec de julivert. O una bosseta del Mercadona
- Vinagre blanc.
- Aigua.
- Sal.
Elaboració
Neteja el seitó. Treu cap i espina i llença-ho.
Posa el seitó amb un bol coberts d'aigua i cinc cullerades soperes de sal.
Deixa-ho així com a mínim 1 hora.
Remena amb cura al menys un cop
Mentre pela la cabeça d'alls i talla'ls a llesques.
Talla el julivert i ho reserves tot en un plat.
Passada 1 hora treu amb una forquilla el seitó i posa-ho a un colador. Passa'ls per sota de l'aixeta.
Neteja el bol i torna a posar el seitó.
Cobreix-lo de vinagre blanc i posa l'all i el julivert.
Remena movent el bol.
Posa-ho a la nevera.
Després de 24 hores ja podeu fer l'aperitiu.
Aguantara perfectament una setmana a la nevera.
Serviu en platets així mateix o amb una mica oli d'oliva i pebre vermell dolç.
1h 30min
Etiquetes: Un bon aperitiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3540 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.