Seitó amb Vinagre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalucia
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de seitó mitja.
  • Una cabeça d'alls.
  • Un mànec de julivert. O una bosseta del Mercadona
  • Vinagre blanc.
  • Aigua.
  • Sal.

Elaboració

Neteja el seitó. Treu cap i espina i llença-ho.
Posa el seitó amb un bol coberts d'aigua i cinc cullerades soperes de sal.
Deixa-ho així com a mínim 1 hora.
Remena amb cura al menys un cop
Mentre pela la cabeça d'alls i talla'ls a llesques.
Talla el julivert i ho reserves tot en un plat.
Passada 1 hora treu amb una forquilla el seitó i posa-ho a un colador. Passa'ls per sota de l'aixeta.
Neteja el bol i torna a posar el seitó.
Cobreix-lo de vinagre blanc i posa l'all i el julivert.
Remena movent el bol.
Posa-ho a la nevera.
Després de 24 hores ja podeu fer l'aperitiu.
Aguantara perfectament una setmana a la nevera.
Serviu en platets així mateix o amb una mica oli d'oliva i pebre vermell dolç.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3540 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: