Rostit de vedella amb prunes cuit a foc lent

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Carn:

  • 1,2 kg de rostit de vedella (per exemple, espatlla de vedella)
  • 1 culleradeta i ½ de sal
  • Oli d'oliva per rostir.

Verdures:

  • 2 cebes, en anelles
  • 1 dent d'all, premsat
  • 500 grams d'api o julivert, en trossos
  • 400 grams de prunes congelades, o seques
  • 3 dl i ½ de vi negre fort
  • 2 branquetes de farigola
  • 2 bitxos vermells suaus
  • 1 pal de canyella
  • Sal i pebre, segons sigui necessari.

4 racions

Elaboració

Carn:

Salpebre la carn.
Escalfa l'oli a la paella.
Fregeix la carn, per tots cantons, a foc mitjà durant uns 8 minuts, no la giris fins quan s'hagi format una escorça.
Amb paper absorbent de cuina elimina el greix de la paella i afegeix una mica d'oli

Verdures:

Salta la ceba i l'all, agrega l'api i la meitat de les prunes i continua el sofregit.
Afegeix el vi i tots els ingredients junt amb canyella, porta a bullir, redueixi el foc, i afegeix de nou la carn.
Cobreix i cuina a foc lent durant unes 2 hores, i gira dues vegades.
Retira el rostit, embolica amb paper d'alumini i deixa reposar uns 10 minuts.
Cuina la resta de prunes, durant 5 minuts, en la salsa.
Assaona novament si fa falta i el plat ja està llest per servir.
Pots acompanyar el plat amb pasta o nyoquis.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3663 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: