Truita de pasta amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de spaghetti,
  • 4 o 5 ous,
  • 3 cullerades de julivert fresc picat,
  • 100 grams de formatge pecorino ratllat,
  • 250 grams de gambes cuites, pelades i sense el fil intestinal,
  • Sal i pebre,
  • 4 cullerades d'oli d'oliva,
  • Unes gambes senceres cuites per decorar i fulles variades d'amanida per servir.

4 racions

Elaboració

En una cassola gran de base gruixuda, portar aigua lleugerament salada a ebullició.
Incorpora els spaghetti, porta de nou a ebullició i deixa que coguin fins que estiguin al dente.
Escórrer, aclareix sota el raig d'aigua freda i torna a escórrer de nou.
Bat els ous amb el julivert i el formatge, després afegeix les gambes, salpebra i afegeix els spaghetti.
Escalfa la meitat de l'oli en una paella, aboca la barreja d'ou i pasta, cou la truita a foc mitjà, sacsejant la paella de tant en tant, fins que la part superior de la truita comenci a quallar i la part de baix sigui daurada, col • loca un plat sobre la paella i dóna-li la volta.
Escalfa la resta de l'oli i llisca de nou la truita, perquè es dauri per l'altra banda.
Talla la truita en porcions triangulars i passa-les a plats preescalfats.
Decora amb les gambes senceres reservades i serveix la truita immediatament acompanyada amb una amanida variada.

Notes

Es pot usar en comptes dels spaghetti, vermicelli o bucatini, així com parmesà o manxec curat en comptes de pecorino


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: