Risotto de remolatxa amb ceba caramel·litzada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1,5 l de brou vegetal
  • 6 cebes (aproximadament 200 g)
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 300 grams d'arròs per risotto
  • 2 dl de vi blanc
  • 500 grams de remolatxa cuita
  • 1 manat de cibulet
  • 50 grams de formatge parmesà o Asiago
  • 4 cullerades de quark
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Bull el brou i mantén-lo calent.
Mentrestant, pela les cebes i pica finament.
Escalfa l'oli en una olla i deixar caramel·litzar, les cebes a foc suau, fins que es daurin, remenant tot sovint.
Agrega l’arròs i ofega suaument durant 1 minut, desglaça amb el vi blanc i deixa bullir a foc suau fins que hagi evaporat.
Cobreixi l'arròs, a poc a poc, amb brou i cuina fins que estiguin al dente, remenant sovint.
Pela la remolatxa si és necessari, i talla a cubs d'1 cm, barreja en el risotto 5 minuts abans de final de la cocció.
Renta el cibulet, escorre i talla en petits anells.
Ratlla el formatge ben fi.
Barreja el quark i el formatge amb el risotto, assaona amb sal i pebre i escampa el cibulet pel damunt.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1951 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: