Risotto de remolatxa amb ceba caramel·litzada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,5 l de brou vegetal
- 6 cebes (aproximadament 200 g)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 300 grams d'arròs per risotto
- 2 dl de vi blanc
- 500 grams de remolatxa cuita
- 1 manat de cibulet
- 50 grams de formatge parmesà o Asiago
- 4 cullerades de quark
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Bull el brou i mantén-lo calent.
Mentrestant, pela les cebes i pica finament.
Escalfa l'oli en una olla i deixar caramel·litzar, les cebes a foc suau, fins que es daurin, remenant tot sovint.
Agrega l’arròs i ofega suaument durant 1 minut, desglaça amb el vi blanc i deixa bullir a foc suau fins que hagi evaporat.
Cobreixi l'arròs, a poc a poc, amb brou i cuina fins que estiguin al dente, remenant sovint.
Pela la remolatxa si és necessari, i talla a cubs d'1 cm, barreja en el risotto 5 minuts abans de final de la cocció.
Renta el cibulet, escorre i talla en petits anells.
Ratlla el formatge ben fi.
Barreja el quark i el formatge amb el risotto, assaona amb sal i pebre i escampa el cibulet pel damunt.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.