Aletes de pollastre al forn embolicades amb cansalada fumada, i patates palla Categoria: Carns (rostit) Dificultat: Mitjana Valoració:
Empedrat de mongetes de Santa Pau, amb bacallà, ganyims, escalivada i olives negres d'Aragó amb vinagreta d'anxoves Categoria: Amanides i plats freds (amanida) Dificultat: Fàcil
Pomes farcides de marisc amb salsa rosa i porradell Categoria: Amanides i plats freds (amanida) Dificultat: Fàcil
Platillo de sípia i conill amb pèsols, i la picada de la iaia Montse Categoria: Carns (estofat) Dificultat: Mitjana
Mandonguilles estofades en salsa rocafort, amb pèsols i xampinyons Categoria: Carns (estofat) Dificultat: Fàcil
Ous remenats amb xampinyons, gambes i botifarra negra de perol Categoria: Ous i làctics (remenat) Dificultat: Fàcil
Cassola marinera de verats i musclos, amb patates i allioli negat Categoria: Peixos i mariscos (estofat) Dificultat: Mitjana Valoració: