Albergínies farcides de carn, gratinades amb beixamel
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Salsa bolonyesa
- Quatre talls d'albergínia tallats a lo llarg
- Salsa beixamel
- Formatge ratllat
- Mantega
- Oli d'oliva
- Farina
2 racions
Utensilis
Una safata pel forn
Dues espàtules planes
Un paella gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, agafem els talls d'albergínia, els salem, els enfarinem i els fregim amb oli d'oliva uns dos minuts per cada cara, en posem dos trossos a la safata per anar al forn, amb una capa de beixamel en el fons, i els farcim amb la bolonyesa, tot seguit els tapem amb dos trossos més, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, hi afegim una nou de mantega, i els gratinem en el forn a 180º, fins que veiem que el formatge ja esta ben daurat i ja ho podrem servir de dos en dos en cada plat.
45min
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu La cuina de les mussaques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3004 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.