Albergínies farcides de carn, gratinades amb beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Salsa bolonyesa (Veure)
  • Quatre talls d'albergínia tallats a lo llarg
  • Salsa beixamel (Veure)
  • Formatge ratllat
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Farina

2 racions

Utensilis

Una safata pel forn
Dues espàtules planes
Un paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació,agafem els talls d'albergínia, els salem, els enfarinem i els fregim amb oli d'oliva uns dos minuts per cada cara, en posem dos trossos a la safata per anar al forn, amb una capa de beixamel en el fons, i els farcim amb la bolonyesa, tot seguit els tapem amb dos trossos més, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, hi afegim una nou de mantega, i els gratinem en el forn a 180º, fins que veiem que el formatge ja esta ben daurat i ho podrem servir de dos en dos en cada plat.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!