Albergínies farcides de carn, gratinades amb beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Salsa bolonyesa [Veure recepta]
  • Quatre talls d'albergínia tallats a lo llarg
  • Salsa beixamel [Veure recepta]
  • Formatge ratllat
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Farina

2 racions

Utensilis

Una safata pel forn
Dues espàtules planes
Un paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, agafem els talls d'albergínia, els salem, els enfarinem i els fregim amb oli d'oliva uns dos minuts per cada cara, en posem dos trossos a la safata per anar al forn, amb una capa de beixamel en el fons, i els farcim amb la bolonyesa, tot seguit els tapem amb dos trossos més, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, hi afegim una nou de mantega, i els gratinem en el forn a 180º, fins que veiem que el formatge ja esta ben daurat i ja ho podrem servir de dos en dos en cada plat.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: