Ous a la Romana amb salsa rocafort

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis llesques de pa de motlle
  • Sis ous a la Romana [Veure recepta]
  • Salsa rocafort [Veure recepta]
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una safata rectangular gran de porcellana
Una paella gran
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, agafem sis llesques de pa de motlle i les torrem en el forn a 180º, fins que estiguin ben daurades, i les reservem.
A part, fem la salsa rocafort com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem els ous a la Romana com explico a la meva recepta, i un cop fregits, els posem cadascun al damunt d'una llesca de pa torrat, els cobrim amb la salsa rocafort, els posem en fila de dos en dos a la safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula.

1h 10min


Recepta de cuina de Ous a la Romana amb salsa rocafort

Formatge rocafort (roquefort en francès)

Foto de Josuè O'Donell

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: