Arròs negre amb tripa i cocotxes de bacallà
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Paella
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 300 grams de tripa de bacallà
- 300 grams de cocotxes de bacallà
- Dos litres d'aigua mineral
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Una fulla de llorer
- Marca per fer paelles ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Un pot de tinta de calamar, o tres sobres
- 500 grams d'arròs tipus bomba
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una paellera per cinc racions
Uns estalvis de vímet
Una cullera de fusta
Una batedora elèctrica
Una cassola metàl·lica fonda
Un bol de vidre
Un colador
Elaboració
							El dia abans de fer l'arròs, posem a dessalar la tripa i les cocotxes en aigua freda en un bol de vidre, i en el moment de fer l'arròs, posem en una cassola fonda, dos litres d'aigua, una branca d'api, mitja ceba pelada, i una fulla de llorer, deixem que arrenqui el bull,i tot seguit afegim la tripa i les cocotxes escorregudes, deixem que bullin uns dotze minuts,colem el brou i el reservem en un bol de vidre, i deixem que refredin tant la tripa com les cocotxes.
Seguidament, tallem la tripa i les cocotxes en juliana, ho barregem amb tres cullerots de marca per fer paelles, i una cullerada de tinta, i ho posem en una paellera a foc mitjà, juntament amb l'arròs i un bon raig de picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica, ho remenem amb la cullera de fusta, i tot seguit hi afegim el brou de coure el bacallà, que arribi fins a les nanses de la paellera.
Deixem que cogui tot plegat deu minuts, corregim de sal, i ho posem en el forn a 180º, deu minuts més, fins que l'arròs ja estigui cuit en el seu punt.
Deixem reposar la paella cinc minuts tapada amb un drap de cotó, i seguidament, ja la podrem servir a taula amb els estalvis de vímet a sota.
														
 1h 10min
 1h 10min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera-estiu  La cuina de les paelles
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera-estiu  La cuina de les paelles  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1766 visites.
 1766 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram